Onze verplichtingen en waarden

THEAULT zet zich sterk in voor een streng kwaliteitsproces en zet zich in voor essentiële punten om uw tevredenheid te garanderen...

Om marktleider te blijven, moeten wij u voortdurend bewijzen dat de producten van THEAULT de meest betrouwbare, de veiligste, de meest praktische, de meest comfortabele en de meest aan uw behoeften aangepaste zijn.
Producten die je de zekerheid geven dat je investeert in solide waarde, waarde die wordt erkend door vele professionals, waarde die is beproefd en getest.

Onze verplichtingen

Sterk toegewijd aan een rigoureus kwaliteitsproces en in het besef dat service de plicht is van een groot merk, is THEAULT vandaag de dag toegewijd aan de essentiële punten voor uw volledige tevredenheid.

  • Een gepersonaliseerde studie
  • Uw offerte binnen 48 uur
  • Inruil van je oude truck voor de aankoop van een nieuw voertuig (onder voorwaarden, neem contact met ons op)
  • Nieuwe voertuigen beschikbaar
  • 75 punten voor kwaliteitscontrole
  • Tijdige levering
  • Follow-up tevredenheid
  • Frankrijk productie

Research en ontwikkeling

THEAULT was in 1961 de eerste carrosseriebouwer die transportvoertuigen met een achterklep ontwierp en is vandaag de dag nog steeds een pionier die regelmatig functionele, ergonomische en esthetische innovaties introduceert.
Sinds 2000 hebben THEAULT teams bijgedragen aan de registratie van 14 handelsmerken, patenten en modellen en de ontwikkeling van 10 nieuwe producten.

Prestaties

Dankzij zijn productiefaciliteiten, teams en organisatie kan THEAULT 2 voertuigen per dag leveren, na een productie- en inspectieproces van 5 weken.
Onze vaardigheden en expertise worden in 2019 erkend dankzij het label EPV (Levend Erfgoed Bedrijf).

Certificering

Met voertuigen die in alle opzichten voldoen aan de Europese verkeersregels, voldoet het THEAULT gamma perfect aan de registratievereisten.
THEAULT heeft de typegoedkeuring van de Europese Gemeenschap verkregen en kan u een certificaat afgeven dat u vrijstelt van een wettelijke technische controle.

Omgeving

Als ICPE-bedrijf (Installatie geclassificeerd Bescherming van het Milieu) is THEAULT voortdurend op zoek naar nieuwe productiemiddelen of nieuwe verbruiksgoederen om elke vorm van vervuiling uit te bannen.
De toepassing van een selectief sorteerbeleid in de hele productie-eenheid garandeert de best mogelijke behandeling en optimaliseert de recycling.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages