Aanpassing

Van buiten tot binnen: pas uw THEAULT truck aan uw kleuren aan...

U hebt altijd al uw eigen persoonlijke touch aan uw voertuig willen geven. Daarom heeft THEAULT een breed scala aan interieur- en exterieurdesignopties ontwikkeld, zodat iedereen een uniek voertuig kan ontwerpen.

Ontwerp buitenkant

1. Carrosserielak

THEAULT biedt u een oneindige keuze aan kleuren en afwerkingen: klassiek of gekleurd, mat of glanzend, glinsterend of iriserend… De enige beperking is uw verbeelding. Om meer te weten te komen over de verschillende kleuren en de uwe te vinden, kunt u contact opnemen met uw THEAULT verkoopcontact.

2. Decoratie workshop

Naast het schilderen helpt THEAULT u ook bij het ontwerpen van uw decoratie en het aanbrengen van de door u gekozen afbeelding(en) uit een waaier van referenties, van de meest eenvoudige tot de meest originele.
Op aanvraag kan THEAULT ook uw decoratie op maat ontwerpen op basis van uw logo of een foto.

3. Uitrusting en opties

Afhankelijk van het model dat u kiest, biedt THEAULT ook een brede waaier aan specifieke uitrustingen en opties. U kunt kiezen voor design aluminium wielen voor een modernere look, of een trekhaak of een set sulkysteunen bestellen voor een buitenuitrusting die perfect aansluit bij uw transportbehoeften.

Interieur ontwerp

1. Bekleding

Dankzij zijn eigen bekledingsatelier biedt THEAULT u ook een oneindige keuze aan bekledingen en stiksels… Van kunstleder tot alcantara, van glad “Millenium” leder tot geborsteld “Frost” leder, en niet te vergeten het GT Concept © kurkassortiment, u kiest uw afwerking voor een designlook van buiten tot binnen in uw truck.
THEAULT heeft een uitgebreid kleurengamma en kan u een gelijkaardige afwerking aanbieden in de cabine of in het paardencompartiment voor een volledig design.

2. Cabineafwerking

In laminaat, kunstleer, leer of kurk kun je de bekleding van je cabine afstemmen op je bankzittingen. Het resultaat is een rustgevend of modern interieurontwerp naar ieders smaak…

3. Uitrusting en opties

Ook voor uw interieuruitrusting en opties biedt THEAULT u een brede waaier aan referenties, afhankelijk van uw model… Kies voor de cabine, het paardencompartiment of de bekleding, ontdek onze uitrustingen en opties die uw reizen voorgoed zullen veranderen.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages