Elegance

Bewandel het pad van de perfectie

Onze nieuwe voertuigen onmiddellijk beschikbaar
Nieuwe voertuigen beschikbaar
Bekijk het hele assortiment →

Bewandel het pad van de perfectie

Geheel volgens uw wensen en op maat gemaakt, geniet u van een luxe in Franse stijl zowel in de paardenruimte als in uw appartement tot wel 50m².

Ons gamma Horse Trucks werd ontworpen en geoptimaliseerd door ons studiebureau. Wij kunnen uitstekende duurzaamheid en robuustheid garanderen dankzij het gebruik van superieure materialen, geavanceerde technologieën en het uitzonderlijke vakmanschap in onze ateliers. 

Design

Exterieur

De ELEGANCE is beschikbaar in 2 versies waarvan u het ontwerp bepaalt.  Daar waar bij de LOFT versie de nadruk ligt op functionaliteit wordt er bij de LOUNGE editie nog een extra luxueuze dimensie aan toegevoegd.  

ELEGANCE LOFT, een combinatie van functionaliteit en harmonie
Hyperfunctionele ruimte waar het aangenaam is om tot rust te komen.  

ELEGANCE LOUNGE, een symbiose van design, luxe en ruimte
Met een enkelvoudige of dubbele Pop Out, met of zonder Pop Up, biedt de ELEGANCE LOUNGE een leefruimte tot wel 50m² in een exclusieve atmosfeer. 

Intérieur

Ervaar perfecte luxe.  Kleuren, materialen, bekledingen en vloeren, onze ontwerpers luisteren naar u en adviseren u om het exclusieve voertuig van uw dromen te ontwerpen, met volledige aanpassingsmogelijkheden. 

Een harmonieuze organisatie van de ruimte in een resoluut hedendaags design is het sleutelwoord voor het ontwerpen van ruimtes die aangenaam zijn om in te leven en uniek zijn tot in het kleinste detail. 

Ontdek de woonruimtes die net zo uniek zijn als hun gebruikers…

Veiligheid

Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de materialen en de veiligheidssystemen zorgt de ENDURANCE ervoor dat alle passagiers fitter en veiliger op de bestemming aankomen.   

Het intelligente ontwerp van zowel de laadbrug aan de achterkant en de zijkant garanderen een onfeilbare veiligheid van paard en ruiter. Wij kunnen uitstekende duurzaamheid en robuustheid garanderen dankzij het gebruik van superieure materialen, geavanceerde technologieën en het uitzonderlijke vakmanschap in onze ateliers. 

Welzijn

Paarden

Comfort en veiligheid voor u en uw paarden zijn de kernwaarden van ons merk. 

De geluids- en warmte-isolatie van onze voertuigen garandeert een stille en veilige reis voor uw paarden.  Dit is essentieel voor hun welzijn en prestaties.  

Om zich steeds aan te passen aan de reisvoorkeuren van alle paarden, biedt THEAULT u de keuze uit 3 types tussenschot constructies :

  • Tussenschot in aluminium, met stang en verwijderbare hoofdsteun / optie nekflap 
  • Tussenschot volledig in aluminium met stang 
  • Tussenschot ‘stalle-type’ met een onafhankelijke integrale hoofdsteun

Passagiers

In de keuken zijn doordachte en goed uitgeruste ruimtes
Liefhebbers van details, onze interieurontwerpers ontwerpen de keuken als een genotvolle ruimte, met volledige aanpasbaarheid waar elke functie goed doordacht en perfect geïntegreerd is.

De zuiverheid van de lijnen, nieuwe vormen, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de onberispelijke afwerking kenmerken het hoge niveau van eisen dat THEAULT stelt om aan uw behoeften te voldoen en perfect aan te sluiten bij uw leven.

In de badkamer heerst een verzorgde sfeer om te ontspannenr
Welzijn is essentieel tijdens het reizen, daarom maakt THEAULT badkamers waar u met plezier kunt ontspannen. De kwaliteit van de materialen en apparatuur aangeboden door de ontwerpafdeling stelt u in staat om elk detail van deze ruimte te waarderen en te visualiseren.

Robuustheid

Het door het THEAULT ontworpen en geoptimaliseerde vrachtwagengamma garandeert een uitstekende duurzaamheid en robuustheid dankzij de hoogwaardige materialen, de gebruikte technologieën en het uitzonderlijk vakmanschap van het THEAULT team.   

Door te kiezen voor een THEAULT vrachtwagen kiest u voor een voertuig dat op uw maat is gemaakt zowel qua esthetiek als gebruik.  

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages