Wereldwijde ondersteuning

THEAULT blijft aan uw zijde in Frankrijk en over de hele wereld...

Kiezen voor THEAULT betekent kiezen voor een Frans bedrijf dat u overal ter wereld uitgebreide ondersteuning biedt.

Met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van paardentransport en een jarenlange wereldwijde aanwezigheid, heeft THEAULT een wereldwijd netwerk opgebouwd van officiële dealers en servicepunten in Frankrijk en over de hele wereld.

Het is de missie van THEAULT om u over de hele wereld een persoonlijke service te bieden voor al uw behoeften op het gebied van paardentransport: aankoop of wederverkoop, onderhoud van trucks, verhuur op korte, middellange of lange termijn of assistentie.

Met een hoofdkantoor in Frankrijk, distributeurs in Europa en een dochteronderneming in Australië is Theault trots op zijn wereldwijde aanwezigheid, waardoor klanten overal ter wereld dezelfde service krijgen.

Bij Theault produceren en verkopen we niet alleen materiaal. Het team bestudeert vooraf de behoeften van de klant, rekening houdend met alle normen en standaarden van hun land, ongeacht de locatie.

De partners van THEAULT worden met de grootste zorg geselecteerd, op basis van een echt partnerschap en talrijke uitwisselingen. Ze krijgen dezelfde basis- en voortgezette opleiding als andere medewerkers van THEAULT en hebben toegang tot dezelfde technische informatie.

Als u voor THEAULT kiest, kiest u voor een team van specialisten die u bij elke stap begeleiden.

Om internationale uitwisselingen nog makkelijker te maken, staat het THEAULT team tot uw beschikking in de taal van uw keuze.
Neem telefonisch contact op met THEAULT en geef uw taalvoorkeur aan. Het team zal zich aanpassen aan uw behoeften.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages