Klantenservice

Het belang om aan uw zijde te staan, voor, tijdens en na de aankoop van uw THEAULT truck...

THEAULT blijft tijdens de hele levensduur van uw voertuig tot uw beschikking.

Van het onderhoud van uw vrachtwagen tot het toevoegen van opties of het afsluiten van gespecialiseerde bijstand, THEAULT biedt u een gepersonaliseerde en volledige ondersteuning voor, tijdens en na de aankoop van uw voertuig.

Met een netwerk van erkende partners in Frankrijk en over de hele wereld hoeft u nergens heen om te profiteren van de expertise van THEAULT!

Garantie

Als u kiest voor een THEAULT voertuig, kiest u voor een zekerheid, erkend door vele professionals, maar u kiest ook voor een voertuig met garantie.
Van de carrosserie (3 jaar THEAULT garantie) tot de mechanische onderdelen (2 jaar fabrieksgarantie), uw truck is gebouwd om lang mee te gaan!

Onderhoud

Met THEAULT profiteert u van het volledige onderhoud van uw vrachtwagen via een netwerk van partnergarages in Frankrijk en over de hele wereld.
Van de carrosserie tot de mechanica van uw voertuig, met THEAULT bent u zeker van een voertuig dat nog meer veiligheid biedt voor u en uw paarden.

Reparatie

Bij THEAULT of bij een erkende partner in Frankrijk of wereldwijd zijn gespecialiseerde technici gemachtigd om uw truck te repareren in geval van een ongeluk.

De stappen in het THEAULT after-sales serviceproces :

  1. Ontvangst van uw reparatieverzoek: telefonisch, per e-mail of persoonlijk.
  2. Analyse van de vereiste werkzaamheden door een gespecialiseerde technicus.
  3. Opstellen van de volledige prijsopgave.
  4. Zodra wij uw akkoord hebben ontvangen, worden de werkzaamheden ingepland.
  5. Het werk wordt uitgevoerd, gefactureerd en het voertuig wordt teruggebracht.

In geval van een schade die u bij uw verzekeringsmaatschappij hebt aangegeven, wordt een expert aangesteld om bij u thuis te komen op een door de dienst na verkoop van THEAULT vastgestelde datum.
Als het rapport van de expert overeenkomt met de schatting, worden de werkzaamheden uitgevoerd. Als het rapport niet overeenkomt met de schatting, en afhankelijk van de aard van het probleem, neemt uw verzekeringsmaatschappij contact met u op.

Uitrusting

Wanneer u kiest voor een THEAULT truck, kiest u niet alleen voor een voertuig dat ontworpen is om lang mee te gaan, maar ook om te evolueren.
Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan THEAULT uw vrachtwagen uitbreiden door opties toe te voegen of hem verder te personaliseren.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages