Onze ambassadeurs & referenties

De zekerheid te investeren in een waarde die erkend wordt door vele professionals

THEAULT, dat resoluut internationaal georiënteerd is, is een gerenommeerd bedrijf in de paardensector en velen hebben er al hun vertrouwen in gesteld: fokkers, eigenaars, trainers, transporteurs en particulieren.
Onze klanten zijn actief in een brede waaier van domeinen, waaronder draf- en galopraces, springen, dressuur, CCE, endurance, trail riding en koets rijden.

Onze ambassadeurs

Trouwe THEAULT klanten, zij dragen de THEAULT kleuren op de grootste wedstrijden...

Onze referenties

Professionals in de sector, zij hebben ervoor gekozen om hun vertrouwen te stellen in de kwaliteit van de THEAULT voertuigen...

De veelzijdigheid van onze PROTEO Switch maakt het een grote aanwinst voor ons waardevolle team. De PROTEO Switch stelt ons niet alleen in staat om onze starters in de best mogelijke omstandigheden naar de verschillende renbanen te vervoeren, maar voert ook onze dagelijkse transporttaken uit op de stoeterij (hengsten, drachtige merries, noodgevallen, enz.). Het valt niet te ontkennen dat hij op de weg onze kleuren met stijl draagt!

Het is algemeen bekend dat een goede vakman niet kan werken zonder het juiste gereedschap. Daarom hebben we ons natuurlijk tot THEAULT gewend voor het ontwerp van onze transportwagens.
De hoogwaardige afwerking van de THEAULT uitrusting voorkomt ruwe randen waaraan paarden zich zouden kunnen verwonden, en de systemen voor het hanteren van tussenschotten en bruggen zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. De paardenruimtes van onze THEAULT voertuigen zijn ruim, licht en stil. Dit draagt in grote mate bij aan de gemoedsrust van de paarden tijdens het transport.

Het Stalle systeem is geschikt voor veel paarden. Sommige hebben echter meer ondersteuning nodig tijdens het transport. Dankzij mijn PROTEO en het Switch© systeem kan ik één vrachtwagen gebruiken om mijn paarden op verschillende manieren te vervoeren. Dankzij de bewakingscamera kan ik hun posities tijdens het transport controleren en de ruimte in een oogwenk aanpassen, in een stal of in een borstwering, met of zonder zwanenhalshek!

Mijn eerste nieuwe truck was bij Theault! Een blauwe Renault tête arrière, gekocht in 1996. Sindsdien heb ik 23 andere trucks van Theault gehad en ik ben altijd meer tevreden. Vertel me over een PROTEO Switch en ik kom hem meteen halen.

In september kon ik mijn gloednieuwe Proteo in ontvangst nemen. Ik was zo opgewonden om thuis te komen van de Blenheim Horse Trials met mijn nieuwe speeltje. Nu ik hem thuis heb, ben ik er helemaal weg van – het is een fantastisch werkinstrument!

Jo & Brendan Lindsay Eigenaren van Cambridge Stud (NZ)
Olivier Bossard - EQUISERVICES Frankrijk
Mark TODD Wereld
Franck NIVARD Frankrijk
Thierry DUVALDESTIN
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages