Endurance

Efficiëntie en uitstraling

Onze nieuwe voertuigen onmiddellijk beschikbaar
Nieuwe voertuigen beschikbaar
Bekijk het hele assortiment →

Efficiëntie en uitstraling

Dit robuuste en functionele model voor het vervoer van paarden zal ook u weten te verleiden met zijn dynamische stijl

Het ENDURANCE model is uiterst geschikt voor professionals en maneges. .  Door het optimaal benutten van het compartiment van de paarden zorgt u voor een buitengewoon paardencomfort tijdens het transport. 

De wagen is aanpasbaar van 6 tot 12 paarden.  ENDURANCE staat hiermee synoniem voor efficiëntie en uitstraling.  Afhankelijk van uw behoeften biedt de inrichting van uw vrachtwagen u tal van mogelijkheden.  

Design

Exterieur

Dankzij de ergonomie van de ENDURANCE is de wagen volledig aanpasbaar om zo optimaal aan uw behoeften te voldoen.  Van de keuze van het chassis tot de kleur van de carrosserie.  Onze ontwerpers adviseren u graag bij het ontwerpen van het exclusieve voertuig van uw dromen.  

Interieur

Gaat het nu over het paardengedeelte of de cabine, u kiest.  Dankzij ons ruim assortiment en onze interieurarchitecten stelt u van A tot Z de wagen van uw dromen samen en worden al uw transportbehoeften ingevuld.  

Veiligheid 

Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de materialen en de veiligheidssystemen zorgt de ENDURANCE ervoor dat alle passagiers fitter en veiliger op de bestemming aankomen.   

Het intelligente ontwerp van zowel de laadbrug aan de achterkant en de zijkant garanderen een onfeilbare veiligheid van paard en ruiter. 

Welzijn

Paarden 

Afhankelijk van uw reisvoorkeur en het aantal paarden dat u wenst te vervoeren, zijn er twee types beschikbaar.  

Om zich steeds aan te passen aan de reisvoorkeuren van alle paarden, biedt THEAULT u de keuze uit 3 types tussenschot constructies :

  • Tussenschot in aluminium, met stang en verwijderbare hoofdsteun / optie nekflap 
  • Tussenschot volledig in aluminium met stang 
  • Tussenschot ‘stalle-type’ met een onafhankelijke integrale hoofdsteun 

Passagiers

Uiterst aangenaam voor zijn passagiers is de cabine voor 2 personen die uitgerust is met een controlestation om de paarden en de weg in het oog te houden.  Zo kan u in alle veiligheid reizen.
Afhankelijk van uw behoeften kan deze rustruimte zo worden ingericht zodoende dat de paarden door hun grooms tijdens de reis kunnen worden begeleid.  Deze ruimte kan bovendien gepersonaliseerd worden met verschillende uitrustingen zoals radio, 220V stopcontact, tafel of een dubbele slaapbank.   

Robuustheid

Het door het THEAULT ontworpen en geoptimaliseerde vrachtwagengamma garandeert een uitstekende duurzaamheid en robuustheid dankzij de hoogwaardige materialen, de gebruikte technologieën en het uitzonderlijk vakmanschap van het THEAULT team.   

Door te kiezen voor een THEAULT vrachtwagen kiest u voor een voertuig dat op uw maat is gemaakt zowel qua esthetiek als gebruik. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages