Onze knowhow

De combinatie van geavanceerde technologie en uitzonderlijke expertise heeft het merk THEAULT tot een benchmark gemaakt over de hele wereld...

Er zijn drie hoofdfasen in het fabricageproces van een THEAULT truck: samenstellen, lakken en afwerken.
Deze drie belangrijke gebieden zijn ook het middelpunt van een aantal industriële werkplaatsen die worden gebruikt om de onderdelen en subeenheden te maken waaruit de THEAULT trucks zijn opgebouwd.

De belangrijkste productielijn

1 2 3

1. Samenstellen

Aan de basis van elke THEAULT truck: een cabinevloer! In dit eerste transformatiestation beginnen de montageteams met het demonteren van de volledige cabine. Elk onderdeel van een voertuig wordt opgeslagen op een unieke en geïdentificeerde werkbank om de kwaliteitscontrole tijdens het hele fabricageproces te garanderen. Na de demontage wordt een rotbestendige polyester vloer gelegd om de volledige aluminium structuur van het voertuig te ondersteunen.

2. De verf

Met een ruime keuze aan lakkleuren zijn de mogelijkheden om de carrosserie van het voertuig te personaliseren bijna oneindig: effen of gekleurd, mat of glanzend, glinsterend of iriserend, er is voor elk wat wils… De enige beperking is uw verbeelding!

3. Afwerking

Na 5 weken productie arriveert het voertuig in de eindwerkplaats, waar een team verantwoordelijk is voor de afwerking. In dit stadium wordt de truck uitgerust met de standaarduitrusting of opties die de klant heeft gekozen.

Nadat de truck door elk knooppunt is gegaan, en helemaal aan het einde van het productieproces, controleren grondige kwaliteitscontroles de integriteit van de truck en of hij in alle opzichten voldoet aan de THEAULT-kwaliteitsschaal.

Hulpwerkplaatsen

Metaalwerk Schrijnwerk Bekleding Decoratie

Metaalwerk

In deze onmisbare werkplaats worden alle onderdelen en structuren gemaakt die nodig zijn voor de bouw van THEAULT trucks. Dankzij een lasrobot van de laatste generatie worden hier de tussenschotten tussen cabine en paarden gemaakt om de veiligheid van passagiers en paarden te garanderen bij een grote botsing.

Schrijnwerk

Schrijnwerk is een van de ambachtelijke vaardigheden die THEAULT behoudt. Het houtwerk wordt gebruikt voor de inrichting van de cabines van lichte voertuigen en de luxe appartementen van “leefbare” voertuigen. Deze werkplaats snijdt ook schuim dat is ontworpen voor deuren, poorten en dekken van THEAULT.

Bekleding

De productie van zadeltuig maakt de reeks traditionele vaardigheden binnen het bedrijf compleet. Het nauwgezette vakmanschap van zadelmakerij en leer betekent dat we een kwaliteitsproduct tot in het kleinste detail kunnen ontwerpen. Als je van mooie dingen houdt, heb je een ruime keuze aan leer, alcantara, kunstleer en kurk om het interieur van je auto naar wens vorm te geven.

Decoratie

De laatste fase in het ontwerp van een voertuig: decoratie! Naast het lakwerk brengt een decoratiespecialist visuals aan van verschillende referenties, van de meest eenvoudige tot de meest originele. De decoratie kan ook worden aangepast met een logo of foto’s naar keuze.

Levend Erfgoed Bedrijf

THEAULT heeft in 2019 het staatslabel “Entreprise du Patrimoine Vivant” (Levend Erfgoed Bedrijf) ontvangen. Dit label is een teken van erkenning dat Franse bedrijven met uitstekende ambachtelijke en industriële vaardigheden onderscheidt. Het stelt THEAULT in staat om wereldwijd met trots de kleuren van Frankrijk te dragen.

Bezoek de Théault fabriek

Kom kijken hoe onze voertuigen worden gemaakt

Met zijn uitstekende vakmanschap en industriële expertise nodigt THEAULT u uit om zijn fabriek zelf te ontdekken… Het kan niet eenvoudiger: reserveer online een afspraak en het THEAULT team neemt contact met u op om een tijdstip af te spreken dat past bij uw beschikbaarheid.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages