Morpheo

Beleef je passie

Onze nieuwe voertuigen onmiddellijk beschikbaar
Nieuwe voertuigen beschikbaar
Bekijk het hele assortiment →

Beleef je passie

Innovatief, verrassend en elegant, reis eerste klas in dit tijdloze model

Sinds zijn oprichting meer dan 95 jaar geleden heeft THEAULT altijd de grenzen van het mogelijke verlegd voor de veiligheid van zijn klanten en hun paarden.  

Trouw aan zijn grondbeginselen gaat THEAULT met de MORPHEO verder in innovatie en presentatie door een licht voertuig voor paardentransport voor te stellen.  Oneindig functioneel met veel comfort en een zeer aantrekkelijk design.  

Design

Interieur

Wijnberging, spiegels, opbergruimte, tafels …  Een hele reeks opties en luxueuze inrichting creëren een warme sfeer en maken elke reis uniek.  

Het eersteklas ‘Made in France’ audiosysteem van Focal® biedt een uniek geluid om onderweg naar uw favoriete nummers te luisteren;  

Exterieur

Vernieuwend, verrassend en elegant.  Met de MORPHEO kiest u voor design dat iedereen omver blaast. 
Volledig aanpasbaar van de carrosserie tot het paardengedeelte en de cabine, het ontwerpteam van THEAULT adviseert en begeleidt u bij het ontwerpen van het voertuig van uw dromen.

Theault x Aston Martin Paris Limited Edition

Voor de lancering van zijn eerste SUV DBX heeft Aston Martin Parijs THEAULT
benaderd om hun gemeenschappelijke waarden van innovatie en uitmuntendheid te combineren.

Op het niveau van de carrosserie versterken de speciale kleuropties het strakke gestroomlijnde ontwerp.  Voor wat betreft de cabine zorgen unieke lederkleuren combinaties en talrijke opties voorbehouden voor deze reeks voor een extra luxueuze omgeving. 

Veiligheid

Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart van uw reis kunt genieten, biedt de MORPHEO © zijn passagiers een hoog veiligheidsniveau dankzij de scheiding tussen cabine en paardenruimte (UTAC-goedkeuring)*. 

*Europese regelgeving en homologatie onderworpen aan crashtests. 

Comfort

Paarden

De MOPRPHEO is eveneens uitgerust met het geïntegreerde Switch© systeem.  De nieuwste gepatenteerde technologie van THEAULT.  Dit systeem kent een ongekende modulariteit en het garandeert op die manier de veiligheid en het comfort voor uw paard.   

Systeem SWITCH©

Door zich aan te passen aan alle lichaamstypes, vertegenwoordigt MORPHEO een grote vooruitgang voor het welzijn van het paard.

Met zijn unieke modulariteitssysteem past MORPHEO zich aan elk type lichaamsbouw en temperament van uw paarden aan door u acht configuraties aan te bieden, zoals:

  1. Dubbele deur in positie Sport (of verkorte) positie met open zwanenhals 
  2. Dubbele deur in positie Stalle (of uitgeschoven) met gesloten zwanenhalzen 
  3. Linker deur in stand Stalle (of uitgeschoven) met geslote zwanenhals / Rechter deur in stand Sport (of verkorte) stand met open zwanenhals.  
  4. Deuren in grote stalpositie voor bijvoorbeeld merries met veulens.  

Passagiers

Aan het stuur van de MOPRPHEO geniet u als bestuurder van alle comfort, veiligheid en uitrusting van een topklasse limousine 
De cabine is beschikbaar met drie of vijf zitplaatsen met dubbele slaapbank zodat u in de beste omstandigheden kan reizen, afhankelijk van uw behoeften. 

Robuustheid

Dankzij onze relaties met lokale leveranciers en onze permanente technologische waakzaamheid kan THEAULT de beste goedgekeurde en milieuvriendelijkste technische oplossingen bieden.

Op die manier wordt de lange levensduur en het comfort van een volledig goed geïsoleerd voertuig gegarandeerd.  U investeert in een veilig en professioneel product. 

Met de aanschaf van de nieuwe MORPHEO kiest u voor een bewezen merk waar innovatie en kwaliteit voorop staat.  

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages