Proteo Switch

Voldoet aan meer dan uw verwachtingen

Onze nieuwe voertuigen onmiddellijk beschikbaar
Nieuwe voertuigen beschikbaar
Bekijk het hele assortiment →

Voldoet aan meer dan uw verwachtingen

De klassieker in ons THEAULT gamma, de PROTEO Switch, beantwoordt dankzij zijn optimale uitrusting en opties aan al uw behoeften.

De nieuwe PROTEO Switch© bevestigt de status van THEAULT als pionier en toekomstgerichte fabrikant van paardenwagens. 
Het dynamische en stijlvolle ontwerp, het ultramoderne systeem en de vele functies en innovaties zijn hiervan het bewijs. 

Sinds jaar en dag staat de PROTEO synoniem voor een schitterende rijervaring, elegantie, veiligheid en technologie.  
De nieuwe generatie combineert zowel de nieuwste technologieën als het oorspronkelijke PROTEO DNA met focus op onderstaande kenmerken om u tot tevredenheid te stellen

Le PROTEO Switch© zal niet alleen uw verwachtingen overtreffen maar ook die van uw favoriete paard!

Design

Interieur

Van de keuze van de stoelbekleding tot de afwerking van de cabine, de THEAULT ontwerpers adviseren u graag hoe u er een echte gepersonaliseerde ruimte kan creëren.  Het is de combinatie van een functioneel en mensgericht ontwerp die van de cabine een ruimte maken waar het aangenaam vertoeven is.

Exterieur

Naargelang de stijl van de door u gekozen cabine, wordt door THEAULT de belijning aangepast. Op die manier krijgt uw wagen de nodige zelfverzekerde uitstraling

Veiligheid

Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart van uw reis kunt genieten, biedt de PROTEO Switch© zijn passagiers een hoog veiligheidsniveau dankzij de scheiding tussen cabine en paardenruimte (UTAC-goedkeuring)*.

*Europese regelgeving en homologatie onderworpen aan crashtests.

Comfort

Het SWITCH© systeem is een uniek modulair systeem met een wereldwijd patent en is het resultaat van maximaal inspelen op de wensen van onze klanten. 
Elk paard heeft vanwege zijn morfologie of persoonlijkheid zijn eigen voorkeuren tijdens het transport. Het SWITCH© systeem voldoet hiermee aan de wensen van elk paard.  Dit in tegenstelling tot de klassieke voertuigen van onze collega’s waarbij de paarden niet altijd in optimale omstandigheden reizen.

Paarden

Met de PROTEO Switch© hoeft u niet te kiezen tussen een stal of een standaard uitvoering.  U beschikt meteen over de optimale configuratie voor het transport van uw favoriete viervoeter en kan aldus het vervoer een pak comfortabeler maken.

SWITCH© systeem

Met zijn unieke modulaire systeem is de PROTEO Switch © aangepast aan elk type paard ongeacht zijn morfologie of temperament door acht verschillende configuraties in één keer aan te bieden:

  1. Dubbele deur in positie Sport (of verkorte) positie met open zwanenhals
  2. Dubbele deur in positie Stalle (of uitgeschoven) met gesloten zwanenhalzen
  3. Linker deur in stand Stalle (of uitgeschoven) met geslote zwanenhals / Rechter deur in stand Sport (of verkorte) stand met open zwanenhals.
  4. Deuren in grote stalpositie voor bijvoorbeeld merries met veulens.

Passagiers

De cabine is een modulaire ruimte die snel en makkelijk kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. 
U kan er gezellig genieten met vrienden of familie in een loungeconfiguratie die voor u het beste past.  Op deze manier kan u in een rustige en voor u geoptimaliseerde ruimte wat uitrusten of u voorbereiden op het paardrijden.

Robuustheid

Dankzij onze relaties met lokale leveranciers en onze permanente technologische waakzaamheid kan THEAULT de beste goedgekeurde en milieuvriendelijkste technische oplossingen bieden. 

Op die manier wordt de lange levensduur en het comfort van een volledig goed geïsoleerd voertuig gegarandeerd.  U investeert in een veilig en professioneel product. 

Met de aanschaf van de nieuwe PROTEO kiest u voor een bewezen merk waar innovatie en kwaliteit voorop staat.  

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages