Terug naar lijst

PROTEO Switch Eeuwfeest Editie

14.02.24

In dit speciale jaar is er net een nieuwe editie gelanceerd…

Op basis van 100 jaar knowhow hebben we exclusieve afwerkingen ontwikkeld.
Deze afwerkingen symboliseren de Franse luxe van THEAULT en zijn beschikbaar voor ons hele assortiment.

FVan de keuze van materialen, texturen en kleuren, creëerden we een exclusief ontwerp om u de kans te geven 1 eeuw geschiedenis te herbeleven! Kom meer te weten over ons vlaggenschip, de PROTEO Switch…

Karrosserie

Chique en tijdloos, we hebben een zeer speciale tint grijs gekozen, Arctisch grijs, om onze Centenary Edition aan te kleden…

Deze tint is al vanaf het allereerste begin aanwezig op sommige van onze modellen, bijvoorbeeld op de beroemde Citroën Type H, met een vergelijkbare antiekgrijze kleur.

Om onze 100 jaar knowhow te vieren, hebben we ons logo in een nieuw jasje gestoken. Het is nu versierd met een 100 in onze afbeelding en benadrukt op een slimme manier de lijnen van onze karrosserie…

Paarden & Zadelmakerij

Aandacht voor detail is het kenmerk van deze nieuwe editie, tot aan de paarden toe. De bekleding is ook voorzien van gepersonaliseerde THEAULT hoofdstelhouders.

Kies met de Centenary edition voor een geraffineerd design van A tot Z…

De exclusieve stiksels die voor deze serie gereserveerd zijn, zijn ook terug te vinden op het paardengedeelte. De beschermende bekleding op de schuifpanelen en deuren, verkrijgbaar in een unieke kleur, garandeert transportcomfort in een ontwerp dat tot in het kleinste detail is uitgedacht.

Cabine

Het laatste, maar grote hoogtepunt van deze editie is de afwerking van de cabine…

In deze ruimte draait alles om design! Van de keuze van de lederkleuren tot de afwerking, er wacht je een wereld van moderniteit en geschiedenis.

De cabine combineert vakkundig honderd jaar THEAULT-expertise met een harmonieuze mix van texturen en patronen… Edel leder bekleedt de zetels en bank, evenals het stuur, de deuren en de cabine. De gordijnen zijn een elegante knipoog naar het THEAULT-monogram.

Wilt u meer informatie?

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voornaam

*

Achternaam

*

E-mailadres

*

Mobiele telefoon

*

Land

*
Deel dit artikel
Vorig artikel
Flanders Horse Expo 2024
Volgend artikel
Eeuwfest aanbieding
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages